artmonkey mickey

bright colours and abstract forms

Especially the joy of life is the object of Mickey's paintings.

One cannot look at a Mickey without feeling overjoyed and enthousiastic...artmonkey ca1000

Onder pseudoniem schrijft ca1000 (kinder)gedichten en prentenboeken. 

Met het concept ca1000 -website en boeken- wil zij het bewustzijn rond dierenwelzijn, dierenrechten en leefmilieu mee ondersteunen.

Op www.ca1000.be brengt ca1000 inhoud rond de gangbare omgang met dier en leefmilieu. Om een voorbeeld te geven dat het anders kan, geeft zij haar boeken gratis weg aan mensen die dieren steunen (doneren aan dierenrechtenorganisaties, lid worden van milieuorganisaties, adopteren van een asieldier, ...). Het is een vorm van effectief altruïsme. Met andere woorden, ca1000 doet wat zij goed kan en wat zij fijn vindt en met deze hobby –schrijven- ondersteunt zij de dierenrechtenorganisaties die de strijd voor de dieren met lijf en leden voeren.  In haar blogs schrijft ca1000 artikels en ontsluit zij informatie over dierproeven, leven zonder afval, ... . Hiermee wil zij het maatschappelijke debat over ethiek en levensstijl aangaan. Bedoeling is ook om duurzame en cruelty free producten concreet in beeld te brengen en vooral de drempel om op dergelijke producten over te stappen met gemakkelijk toepasbare tips te verkleinen. 


camille inspireert ca1000

Het pseudoniem van de auteur van hoofd vol poppetjes hart vol gaten  is alles behalve toeval. Lees alles over de betekenissen van ca1000 en over de eigenzinnige schrijfstijl van de auteur op de blog van ca1000.


bull terriër camille door artmonkey mickey

acrylverf op doek, 50X70Write a comment

Comments: 0