artmonkey ca1000

Ik was 9 en vegetariër en mijn vrienden werden opgegeten. De idee dat een mens boven dieren en de natuur staat en er naar believen wat mee kan aanvangen, is mij nog steeds even vreemd. Gelukkig ligt die idee nu onder vuur. Vegan is al lang geen rariteit meer.

In mijn laatste boek vers gevist zet ik mijn humor in op deze maatschappelijke kentering en bekijk ik de wereld vanuit het perspectief van de dieren. Ik richt het betoog van de dieren tot alle kinderen van 0 tot 1000 jaar. 

Ja, ik bestel vers gevist vol kinderrijmpjes van ca1000 Hondje camille en haar vriendjes belienda en kiki  gaan elke dag wandelen in het bos. Daar ontmoeten zij andere hondjes en beleven zij in elk prentenboek nieuwe spannende avonturen!

 

De namen van de personages kan je zelf op verschillende plaatsen in de verhalen invullen. Zo zijn jij, jouw baby broertje of zusje en jouw mama personages in de verhalen van camille.

prentenboeken om te personaliseren

hardcover, kleur, 24 pagina's

NUR 280Hoofd vol poppetjes hart vol gaten

Gedichtenbundel van ca1000

Brave New Books

softcover, 161 pg

bij Standaard Boekhandel, De Slegte, Bruna, Amazon, ...

 

 

 

 

Naast de fysieke en mentale gevolgen van pijn en vermoeidheid beschrijft ca1000 de intensiteit en de creatieve meerwaarde ervan. Ervaringen met migraine en CVS  zijn bron van inspiratie voor haar hoog sensitieve persoonlijkheid.